Werving & Selectie

Haal kwaliteit in huis

Wil je een onderdeel van of de gehele supply chain optimaliseren?  Of heb je een vaste planner nodig? Tijd om een expert binnen te halen.
Wees verzekerd van een kwalitatieve match met USupplyChainPeople.

Wij zijn jouw unieke gesprekspartner en inhoudelijke experts. Wij matchen op functie, bedrijf én persoon.

Lees hier verder over onze Werving en Selectie of neem contact op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem direct contact op

Wat is Werving & Selectie

Dit maakt onze Werving & Selectie succesvol

Bij Werving en Selectie zoeken en vinden wij geschikte kandidaten voor een vaste functie. Iemand met niet alleen het juiste cv, maar de juiste persoon.

Door onze talentpool en ruime netwerk, brengen wij je in contact met de beste professional voor jouw vacature. Wij kijken hierbij niet alleen naar een match met de functie, maar ook het bedrijf. Dát ingrediënt maakt onze matches kwalitatief: de menselijke factor. Wij zoeken een overeenkomst tussen jouw organisatiecultuur en de mindset van onze kandidaat.

Functie match + cultuur match + ambitie match = kwalitatieve match succesverhaal

Gemiddeld werkt 94% van onze matches na 2 jaar nog steeds bij de organisatie en is 20% doorgestroomd naar een hogere functie.

Wil jij ook een kwalitatieve en succesvolle match?

Neem direct contact op

Onze kandidaat wordt jouw succesverhaal

Waarom je een kandidaat via Werving en Selectie van USupplyChainPeople wilt?

  • Als onderdeel van UBrands, naast UConsultants en UAcademy, kijken we niet alleen naar een tijdelijke of vaste invulling van personeel, maar naar een oplossing voor jouw organisatie
  • Biedt Supply Chain-professionals die binnen de eigen UAcademy zijn opgeleid en door ervaren UConsultants worden begeleid
  • Wij geven toegang tot een groot en actueel netwerk met supply chain-professionals met verschillende specialismen en vakgebieden
  • Wij stoppen niet na plaatsing, maar blijvend doorlopend meedenken, begeleiden en ontzien
  • Sinds 2002 jouw gesprekpartner in het werven en selecteren van Supply Chain-professionals, en totaal ontzorger van jouw arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Wil je meer weten over de voordelen van Werving & Selectie via USupplyChainPeople? Neem contact op.

Neem direct contact op

Ontdek het ideale dienstverband

Weet je niet precies welk type dienstverband past bij jouw vraagstuk? Of je een generalist of een specialist nodig hebt? Voor vast of tijdelijk?

Neem contact met ons op en vertel ons waar je uitdaging zit. Wij denken vanuit de vraag, niet vanuit een functieprofiel.

Contact
Vincent Palmeri
Business Unit Manager