Talent Program

Persoonlijke en professionele groei in de Supply Chain

Vind jouw favoriete vacature of meld je direct aan en wordt onderdeel van onze Talentpool.

Aan de slag bij:

Werken bij USupplyChainPeople betekent werken aan jezelf

Het Talent Program van USupplyChainPeople is voor iedereen die bij, of via, USupplyChainPeople werkt voor één van onze vele opdrachtgevers. Van starter tot ZZP’er, bij USupplyChainPeople hebben wij de juiste mix van opleidingen en begeleiding voor iedereen voor professionele én persoonlijke groei. Benieuwd hoe we jou helpen groeien? Scroll verder voor meer informatie of bekijk direct onze vacatures.

Ontdek-2

Ontdek

Waar jij happy van wordt

Waar word jij blij van? Wat wil jij als mens bereiken? Samen met jou zoeken we wat jou beweegt – jouw unieke happy-factor – en werken we met jou aan het opstellen van je persoonlijke bucketlist. Het afstrepen doe jij zelf.

Leer-2

Leer

Jezelf verder te ontwikkelen

Ons vakgebied verandert constant. Wij zorgen ervoor dat jij voor blijft lopen. Behaal je Lean Orange, Green of Black Belt aan de UAcademy, volg één van onze interne Masterclasses en ga op een leerreis naar Londen. Het kan allemaal!

Excelleer-2

Excelleer

Als persoon en professional

Met begeleiding van onze ervaren, praktijkgerichte UConsultants pas jij direct én op de juiste manier toe wat je leert. Zij kijken samen met jou naar jouw unieke situatie en zijn er altijd om je vragen te beantwoorden over je studie, je persoonlijke ontwikkeling, je opdracht of je werk.

Wat is het?

Of je nu aan het begin of halverwege je carrière staat, in je ontwikkeling als mens sta je nooit stil. Daarom bieden wij aan iedereen, jong of oud, ervaren of starter het Talent Program aan. Tijdens dit unieke programma binnen de Supply Chain krijg je de kans om zowel aan je professionele vaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling te werken. En hoe dit precies vorm krijgt, is voor iedereen anders. Wanneer je bij ons komt werken, gaan we daarom eerst met jou in gesprek om niet alleen jouw professionele potentieel te vinden, maar ook jouw persoonlijke Happy-factor te ontdekken.

Professionele ontwikkeling

De wereld om ons heen verandert snel, en de Supply Chain nog sneller. Met het opleidingsprogramma van USupplyChainPeople in combinatie met UAcademy, beweeg jij als professional mee. Samen met experts op het gebied van leren en de trainers van onze eigen UAcademy hebben we een uitgebreid aanbod aan opleidingen, cursussen, masterclasses, workshops, bedrijfsbezoeken en leerreizen samengesteld, waarmee jij sterker in je schoenen staat als professional. Daarnaast zorgen onze praktijkgerichte en ervaren consultants van UConsultants er niet alleen voor dat het aanbod relevant is, maar ook aansluit op je dagelijkse werkzaamheden. Zo pas je direct je nieuwe vaardigheden toe in je job en kun je altijd terecht bij je netwerk van begeleiders.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij USupplyChainPeople geloven we in de kracht van werkgeluk (= happy factor). We geloven dat werkgeluk de key is tot werksucces. En we geloven dat werkgeluk alleen komt als jij niet alleen belangrijke vaardigheden bezit, maar ook als persoon het optimale uit jezelf kan halen. Daarom maken wij er binnen het Talent Program van USupplyChainPeople onze missie van om jouw happy-factor te vinden. Waar word jij happy van? Wat wil jij als mens bereiken? En waar zie jij jezelf over een paar jaar staan? Samen met jou zoeken we antwoord op deze en nog veel meer vragen.

Virtueel bakkie doen?
Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of stel je vragen direct.

Neem contact op


Alle vacatures zien?

Van Interim Supply Chain Professional tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain.

Ga naar vacatures

Wat ga ik doen?

Het Talent Program van USupplyChainPeople is een samenwerking met onze eigen UAcademy en wordt begeleid door onze UConsultants. Het programma is beschikbaar voor iedereen die bij, of via, USupplyChainPeople aan het werk is en de invulling hiervan is voor iedereen anders. Eén ding is echter gelijk voor iedereen: op de krachten van USupplyChainPeople, UAcademy en UConsultants kan je rekenen. Bekijk hieronder hoe wij onze kracht inzetten voor jou.

Wij horen graag wat jij wilt
Laten we beginnen bij het begin. Wie ben jij, waar wil jij naartoe als persoon en professional, en vooral: waar word je happy van? Bij USupplyChainPeople horen we het graag allemaal. Door gesprekken en het invullen van een DISC-test,  geven we je de ruimte en tools om hiermee een start te maken. En, niet onbelangrijk, wij geven er ook samen met jou invulling aan.

We geven je wat je nodig hebt
Heb jij ontdekt wat jij nog wil leren en worden? Of misschien wist je dat eigenlijk al. Dan zorgen wij ervoor dat jij de juiste opleidingen én tools krijgt om jouw doelen te bereiken.

Volg Masterclasses, kennisevents, behaal je Lean Belts of maak andere dromen waar. Van een dagje sauna tot een training over omgaan met stress, wat jij wil realiseren wij!

We begeleiden je naar de top
Nu heb je alles geleerd wat er te leren valt, en weet je precies wat jij wilt. Misschien wist je dat al voordat je langskwam. Geen zorgen, bij ons hoef jij je nooit te vervelen. Dankzij de unieke begeleiding van de ervaren en praktijkgerichte consultants van UConsultants, trainers van UAcademy, en collega’s van USupplyChainPeople ga je verder dan ontdekken en leren, jij gaat excelleren!

Oja, en doorlopend:
 • De leukste events
 • Interessante leerreizen (naar bijvoorbeeld Londen of Tokyo)
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Is dit wat voor mij?

Daar komen we samen achter! Onze professionals herkennen zich in onderstaande punten. Herken jij jezelf hier ook in?

 • Jonge energieke, afgestudeerde HBO’ers en academici met 0 – 8 jaar werkervaring;
 • Minder jonge HBO’er met meer dan 8 jaar werkervaring en eveneens energiek;
 • Logistieke, bedrijfskundige, planning of inkoop achtergrond;
 • Interesse in en kennis van Supply Chain , Logistiek of Operations;
 • Zelfstandige en stevige persoonlijkheid;
 • Leergierig en toont interesse in het investeren in eigen ontwikkeling;
 • Toont eigenaarschap over je werk en je (persoonlijke)groei;
 • Gezonde gedrevenheid en enthousiasme;
 • Een pragmatische en communicatieve instelling;
 • Gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Toekomstige interim professional, consultant of lijnmanager.

Herken jij jezelf niet helemaal in alles, maar ben je er toch van overtuigd dat werken bij USupplyChainPeople het helemaal is? Neem dan ook gerust contact op. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden.

Virtueel bakkie doen?
Neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak of stel je vragen direct.

Neem contact op


Of direct aan de slag?

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain.

Ga naar vacatures

Wat vinden anderen?

Renate Hamoen

Renate Hamoen over onze Masterclasses
“Ik vond ook de laatste masterclass ontzettend interessant, mede door het onderwerp dat voor vele van ons zeer actueel is en waar we regelmatig mee te maken hebben. De masterclass heeft mij bruikbare handvaten meegegeven om toe te passen in een dergelijke situatie.”

Rick Bergkamp

Rick Bergkamp over de persoonlijke groeimogelijkheden
“Tijdens het kennismakingsgesprek bij USCP nam de recruiter echt de tijd om mij te leren kennen als persoon. Gezamenlijk hebben we uitgezocht wat ik precies wil in mijn carrière en wat de bijhorende doelen zijn. Maar ook keken we naar mij als persoon; waar ligt mijn kracht, en welke bedrijfscultuur vind ik fijn. We vonden een passende uitdaging.”

Kees Knol

Kees Knol over onze opleidingen
“In mijn 6 jaar bij USupplyChainPeople heb ik zoveel geleerd. Van Brown Paper sessies tot het behalen van de Lean Green Belt en Lean Black Belt, door de theoretische kennis van de Belts te combineren met praktische ervaringen bij opdrachten van de verschillende collega’s, kwam de stof tot leven. Al met al is mijn werk eenvoudiger geworden door de kansen die ik gekregen heb om deze opleidingen te volgen!”

Sneak peek

Wil jij ook altijd graag weten waar je aan toe bent? Dat kan! Neem eens een kijkje achter de schermen. Zie jij jezelf er al tussen staan?

Virtueel bakkie doen?
Neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak of stel je vragen direct.

Neem contact op


Of direct aan de slag?

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain.

Ga naar vacatures

Upcoming events

Pizzasessies

Bedrijfsbezoek bij Borrelgemak

Workshop: "Samenwerken in teams"

Masterclass: "Planning under constraints"

Masterclass: "Omgaan met stress"

Virtueel bakkie doen?
Neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak of stel je vragen direct.

Neem contact op


Of direct aan de slag?

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain.

Ga naar vacatures

Nog niet overtuigd? Laat ons je helpen!

Heb je graag een fijne stem aan de telefoon?
Het team van USupplyChainPeople staat je graag telefonisch te woord.

Liever digitaal contact?
Mailen kan altijd. We doen ons uiterste best om binnen één werkdag antwoord te geven op al jouw vragen.