Talent Program

Een uniek ontwikkelingsprogramma voor medewerkers van USupplyChainPeople

Een succesvolle carrière is meer dan alleen een leuke baan

Ontdek-2

Ontdek

Waar jij happy van wordt

Waar word jij blij van? Wat wil jij als mens bereiken? Samen met jou zoeken we wat jou beweegt – jouw unieke happy-factor – en werken we met jou aan het opstellen van je persoonlijke bucketlist. Het afstrepen doe jij zelf.

Leer-2

Leer

Jezelf verder te ontwikkelen

Ons vakgebied verandert constant. Wij zorgen ervoor dat jij voor blijft lopen. Behaal je Lean Orange, Green of Black Belt aan de UAcademy, volg één van onze interne Masterclasses en ga op een leerreis naar Londen. Het kan allemaal!

Excelleer-2

Excelleer

Als persoon en professional

Met begeleiding van onze ervaren, praktijkgerichte UConsultants pas jij direct én op de juiste manier toe wat je leert. Zij kijken samen met jou naar jouw unieke situatie en zijn er altijd om je vragen te beantwoorden over je studie, je persoonlijke ontwikkeling, je opdracht of je werk.

Onze opdrachtgevers

Ben jij er klaar voor? Bekijk de inhoud van het programma

Professionele en persoonlijke groei in de Supply Chain

Of je nu aan het begin of halverwege je carrière staat, in je ontwikkeling als mens sta je nooit stil. Daarom bieden wij aan iedereen, jong of oud, ervaren of starter het Talent Program aan. Tijdens dit unieke programma binnen de Supply Chain krijg je de kans om zowel aan je professionele vaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling te werken. En hoe dit precies vorm krijgt, is voor iedereen anders. Wanneer je bij ons komt werken, gaan we daarom eerst met jou in gesprek om niet alleen jouw professionele potentieel te vinden, maar ook jouw persoonlijke Happy-factor te ontdekken.

Professionele ontwikkeling

De wereld om ons heen verandert snel, en de Supply Chain nog sneller. Met het opleidingsprogramma van USupplyChainPeople in combinatie met UAcademy, beweeg jij als professional mee. Samen met experts op het gebied van leren en de trainers van onze eigen UAcademy hebben we een uitgebreid aanbod aan opleidingen, cursussen, masterclasses, workshops, bedrijfsbezoeken en leerreizen samengesteld, waarmee jij sterker in je schoenen staat als professional. Daarnaast zorgen onze praktijkgerichte en ervaren consultants van UConsultants er niet alleen voor dat het aanbod relevant is, maar ook aansluit op je dagelijkse werkzaamheden. Zo pas je direct je nieuwe vaardigheden toe in je job en kun je altijd terecht bij je netwerk van begeleiders.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij USupplyChainPeople geloven we in de kracht van werkgeluk (= happy factor). We geloven dat werkgeluk de key is tot werksucces. En we geloven dat werkgeluk alleen komt als jij niet alleen belangrijke vaardigheden bezit, maar ook als persoon het optimale uit jezelf kan halen. Daarom maken wij er binnen het Talent Program van USupplyChainPeople onze missie van om jouw happy-factor te vinden. Waar word jij happy van? Wat wil jij als mens bereiken? En waar zie jij jezelf over een paar jaar staan? Samen met jou zoeken we antwoord op deze en nog veel meer vragen.

Een nieuwe baan én een nieuwe opleiding

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain. En ga jij aan de slag voor of via USupplyChainPeople, dan meld jij je automatisch aan voor het Talent Program.

Ga naar vacatures

Let’s keep in touch!

Neem hier contact op met één van onze medewerkers voor een (virtueel) bakje koffie waar jij al jouw vragen kan stellen of volg ons op social media.

In 3 stappen naar jouw persoonlijke plan

Het Talent Program van USupplyChainPeople is een samenwerking met onze eigen UAcademy en wordt begeleid door onze UConsultants. Het programma is beschikbaar voor iedereen die bij, of via, USupplyChainPeople aan het werk is en de invulling hiervan is voor iedereen anders. Eén ding is echter gelijk voor iedereen: op de krachten van USupplyChainPeople, UAcademy en UConsultants kan je rekenen. Bekijk hieronder hoe wij onze kracht inzetten voor jou.

Wij horen graag wat jij wilt
Laten we beginnen bij het begin. Wie ben jij, waar wil jij naartoe als persoon en professional, en vooral: waar word je happy van? Bij USupplyChainPeople horen we het graag allemaal. Door gesprekken en het invullen van een DISC-test,  geven we je de ruimte en tools om hiermee een start te maken. En, niet onbelangrijk, wij geven er ook samen met jou invulling aan.

We geven je wat je nodig hebt
Heb jij ontdekt wat jij nog wil leren en worden? Of misschien wist je dat eigenlijk al. Dan zorgen wij ervoor dat jij de juiste opleidingen én tools krijgt om jouw doelen te bereiken.

Volg Masterclasses, kennisevents, behaal je Lean Belts of maak andere dromen waar. Van een dagje sauna tot een training over omgaan met stress, wat jij wil realiseren wij!

We begeleiden je naar de top
Nu heb je alles geleerd wat er te leren valt, en weet je precies wat jij wilt. Misschien wist je dat al voordat je langskwam. Geen zorgen, bij ons hoef jij je nooit te vervelen. Dankzij de unieke begeleiding van de ervaren en praktijkgerichte consultants van UConsultants, trainers van UAcademy, en collega’s van USupplyChainPeople ga je verder dan ontdekken en leren, jij gaat excelleren!

Oja, en doorlopend:
 • De leukste events
 • Interessante leerreizen (naar bijvoorbeeld Londen of Tokyo)
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Hoeveel overeenkomsten heb jij?

Of het Talent Program wat voor jou is, daar komen we samen achter! Onze professionals herkennen zich in onderstaande punten. Herken jij jezelf hier ook in?

 • Jonge energieke, afgestudeerde HBO’ers en academici met 0 – 8 jaar werkervaring;
 • Minder jonge HBO’er met meer dan 8 jaar werkervaring en eveneens energiek;
 • Logistieke, bedrijfskundige, planning of inkoop achtergrond;
 • Interesse in en kennis van Supply Chain , Logistiek of Operations;
 • Zelfstandige en stevige persoonlijkheid;
 • Leergierig en toont interesse in het investeren in eigen ontwikkeling;
 • Toont eigenaarschap over je werk en je (persoonlijke)groei;
 • Gezonde gedrevenheid en enthousiasme;
 • Een pragmatische en communicatieve instelling;
 • Gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Toekomstige interim professional, consultant of lijnmanager.

Herken jij jezelf niet helemaal in alles, maar ben je er toch van overtuigd dat werken bij USupplyChainPeople het helemaal is? Neem dan ook gerust contact op. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden.

Een nieuwe baan én een nieuwe opleiding

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain. En ga jij aan de slag voor of via USupplyChainPeople, dan meld jij je automatisch aan voor het Talent Program.

Ga naar vacatures

Let’s keep in touch!

Neem hier contact op met één van onze medewerkers voor een (virtueel) bakje koffie waar jij al jouw vragen kan stellen of volg ons op social media.

“Dankzij de begeleiders van USupplyChainPeople weet ik precies wat ik wil in mijn carrière. Samen vonden direct een passende uitdaging!”

Renate Hamoen

Renate Hamoen over onze Masterclasses
“Ik vond ook de laatste masterclass ontzettend interessant, mede door het onderwerp dat voor vele van ons zeer actueel is en waar we regelmatig mee te maken hebben. De masterclass heeft mij bruikbare handvaten meegegeven om toe te passen in een dergelijke situatie.”

Rick Bergkamp

Rick Bergkamp over de persoonlijke groeimogelijkheden
“Tijdens het kennismakingsgesprek bij USCP nam de recruiter echt de tijd om mij te leren kennen als persoon. Gezamenlijk hebben we uitgezocht wat ik precies wil in mijn carrière en wat de bijhorende doelen zijn. Maar ook keken we naar mij als persoon; waar ligt mijn kracht, en welke bedrijfscultuur vind ik fijn. We vonden een passende uitdaging.”

Kees Knol

Kees Knol over onze opleidingen
“In mijn 6 jaar bij USupplyChainPeople heb ik zoveel geleerd. Van Brown Paper sessies tot het behalen van de Lean Green Belt en Lean Black Belt, door de theoretische kennis van de Belts te combineren met praktische ervaringen bij opdrachten van de verschillende collega’s, kwam de stof tot leven. Al met al is mijn werk eenvoudiger geworden door de kansen die ik gekregen heb om deze opleidingen te volgen!”

Work hard, play hard – zó doen we dat!

Iedereen die bij, via of met UBrands werkt weet het: wij houden van leuke activiteiten en interessante evenementen. Van F1-racen in het Racing Center of een Masterclass, jij bent erbij!

Het Talent Program van USupplyChainPeople is zo ingericht dat jij die trainingen, opleidingen en masterclasses volgt die jij wilt. Daarnaast krijg je de unieke kans om datgene te doen wat jij écht leuk vindt (dat noemen we de happy-factor). Als klap op de vuurpijl ben jij natuurlijk een belangrijk onderdeel in alle personeelsuitjes (ook van UBrands!).

Elke dag weer zien we dat blije en gelukkige medewerkers het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Zij gaan met passie en plezier aan de slag en streven naar het beste resultaat. Zij zetten nét dat stapje extra omdat we dat als bedrijf ook doen voor hen. Zo maken zij een enorme impact met alles wat zij doen.

Een gezellige dag is dus niet een doel, maar een middel om hardwerkende medewerkers en leuke klanten een stukje geluk en impact te geven.

Ons volgende evenement staat al gepland…. Wat denk jij dat het wordt?

Een nieuwe baan én een nieuwe opleiding

Van Data Analist tot Productieplanner, wij hebben de leukste vacatures in de Supply Chain. En ga jij aan de slag voor of via USupplyChainPeople, dan meld jij je automatisch aan voor het Talent Program.

Ga naar vacatures

Let’s keep in touch!

Neem hier contact op met één van onze medewerkers voor een (virtueel) bakje koffie waar jij al jouw vragen kan stellen of volg ons op social media.

Vragen of even kletsen? Vincent staat voor je klaar!

Heb je graag een fijne stem aan de telefoon?
Vincent van USupplyChainPeople staat je graag telefonisch te woord.

Liever digitaal contact?
Mailen kan altijd. We doen ons uiterste best om binnen één werkdag antwoord te geven op al jouw vragen.

Naamloos-2

Vincent Palmeri
Business Unit Manager