Detachering & Interim Management

Een professional voor bepaalde tijd

Wil je een onderdeel of de gehele supply chain optimaliseren? Heb je tijdelijk behoefte aan een bepaalde expertise of capaciteit?

Neem een USupplyChainPeople-professional, een échte en oprechte collega voor even. Wij matchen op functie, bedrijf, persoon en ambitie.

Lees hier verder over onze Detachering & Interim-mogelijkheden, of neem contact op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem direct contact op

Wat is Detachering & Interim Management

Dit maakt onze Detachering & Interim  Management succesvol

Met detachering huur je een expert in via USupplyChainPeople. Door ons grote netwerk brengen wij je snel in contact met de beste supply chain professional voor jouw opdracht.

Onze supply chain professionals gaan een stapje verder: ze verdiepen zich in je bedrijf. Ze worden écht een collega, ook als is het maar voor even. Dát ingrediënt maakt onze matches kwalitatief: de menselijke factor. Wij zoeken een overeenkomst tussen jouw organisatiecultuur en uitdagingen, en de mindset en skills van onze kandidaat.

Functie match + cultuur match + ambitie match = kwalitatieve match succesverhaal

Kies je voor een USupplyChainPeople-professional dan kies je voor zekerheid: van niveau, ervaring en kwaliteit. Word je supply chain professional ziek, of loopt het net even anders dan verwacht, dan zorgen wij voor vervanging.

Wil jij ook een kwalitatieve en succesvolle match en ben je op zoek naar een tijdelijke supply chain professional?

Neem direct contact op

Onze professional wordt jouw succesverhaal

Waarom je een professional via Detachering & Interim van USupplyChainPeople wil?

  • Als onderdeel van UBrands, naast UConsultants en UAcademy, kijken we niet alleen naar een tijdelijke of vaste invulling van personeel, maar naar een oplossing voor jouw organisatie
  • Het beste antwoord wanneer je op zoek bent naar specifieke expertise, een capaciteitsbehoefte hebt of wanneer je een (tijdelijke) vervanger zoekt
  • Wij bieden supply chain-professionals die binnen de eigen UAcademy zijn opgeleid en door ervaren UConsultants worden begeleid
  • Wij geven toegang tot een groot en actueel netwerk met supply chain-professionals met verschillende specialismen en vakgebieden
  • Sinds 2002  jouw gesprekspartner in het werven en selecteren van Supply Chain-professionals, en totaal ontzorger van jouw arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Wil je meer weten over de voordelen van Detachering & Interim via USupplyChainPeople?

Neem direct contact op

Ontdek het ideale dienstverband

Weet je niet precies welk dienstverband past bij jouw vraagstuk? Of je een generalist of een specialist nodig hebt? Voor vast of tijdelijk?

Neem contact met ons op, en vertel ons waar je uitdaging zit. Wij denken functie-overstijgend met je mee, waardoor je straks de juiste mensen in huis hebt.

Contact
Vincent Palmeri
Business Unit Manager