Leer ons kennen

Over ons

USupplyChainPeople is anders dan je gewend bent. Wij geloven in Verbetering door Verbinding. Wij kijken verder dan naar het invullen van een functie of opdracht alleen. Wij zoeken samen naar de vraag achter de vraag.

Om jou te voorzien van het juiste antwoord op de vraag, werken wij nooit alleen. Met de kennis van de trainers van onze UAcademy, en de kunde van onze UConsultants hebben wij alles in huis om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zo helpen wij kandidaten niet aan een baan, maar aan een plek waar zij excelleren en hun ambitie kunnen waarmaken. En voorzien wij bedrijven niet alleen van de juiste invulling, maar van een duurzame oplossing.

Wil jij ook excelleren in verbetering? Neem contact op en maak de verbinding

Neem direct contact op

Verbetering door Verbinding

De kracht van drie

USupplyChainPeople is een trots onderdeel van UBrands. UBrands is ontstaan uit de visie dat verbetering niet zomaar plaatsvindt maar dat daar verbinding voor nodig is. Verbinding tussen de lagen binnen een organisatie, de mensen onderling en de processen.

Door de unieke combinatie van de specialismes en professionals van UConsultants, UAcademy en USupplyChainPeople, hebben wij de oplossing voor jouw verbeter- of personeelsvraagstuk. Dat noemen wij Verbetering door Verbinding. Een unieke visie die door de aderen van alle UBrands stroomt.

Het team van USupplyChainPeople

Samen verbeteren wij de supply chain

Dit zijn wij. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het verbeteren van de supply chain.

Recruiters, consultants, trainers en talenten. Wij zijn groter dan je denkt. Leer ons kennen: onze krachten en eigenaardigheden.

Bekijk ons team

Achter de schermen bij USupplyChainPeople

Zo gaat het er echt aan toe

Benieuwd hoe ons team al deze succesverhalen realiseert? Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe het er als gedetacheerde, interimmer of ZZP’er aan toegaat op het kantoor en de werkvloer. Zo ziet een werkdag eruit bij USupplyChainPeople.

Achter de schermen

De succesverhalen van USupplyChainPeople

Zo realiseren wij kwalitatieve matches

  • Door te luisteren naar onze professionals én opdrachtgevers
  • Door vraag en antwoord op elkaar af te stemmen, feitelijk én gevoelsmatig
  • Door te adviseren gebaseerd op jarenlange ervaring
  • Door onze  Supply Chain-professionals te coachen voor, tijdens én na een plaatsing

Wij hebben je genoeg succesverhalen te vertellen, maar je kan het beter aannemen van onze vele tevreden klanten en collega’s. Lees wat zij te zeggen hebben over USupplyChainPeople.

Onze successen

Kennismaken met USupplyChainPeople

Virtueel kennismaken of samen een kopje koffie doen? Neem contact op en ervaar USupplyChainPeople van dichtbij. Dan kunnen we samen kijken naar jouw mogelijkheden binnen USupplyChainPeople en haar vele opdrachtgevers.

Contact
Vincent Palmeri
Business Unit Manager