Bedrijfsoptimalisatie met talent

Ga voor Supply Chain-professionals

Zoek je tijdelijke of vaste collega’s om je bedrijf te versterken? Wij kijken naar het grotere plaatje: de vraag achter de vraag. En komen onze professionals er niet uit? Dan kunnen we terugvallen op onze experts van UConsultants en UAcademy.

We leren jouw organisatie, cultuur, wensen en eisen kennen en gaan vanuit daar op zoek naar de juiste oplossing.

Meer over onsNeem direct contact op

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

Waarom je kiest voor USupplyChainPeople

  • Als onderdeel van UBrands, naast UConsultants en UAcademy, kijken we niet alleen naar een tijdelijke of vaste invulling van personeel, maar naar een oplossing voor jouw organisatie
  • Biedt Supply Chain-professionals die via het eigen unieke Talent Program worden opgeleid aan de UAcademy op professioneel en persoonlijk vlak onder begeleiding van onze UConsultants
  • Geeft toegang tot een groot en actueel netwerk met supply chain-professionals met verschillende specialismen en vakgebieden
  • Jouw gesprekspartner met jarenlange ervaring in de supply chain, we denken met je mee en geven advies
  • Sinds 2002 ervaring in het werven en selecteren van supply chain-professionals en totaal ontzorger van jouw arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Dit is USupplyChainPeople

Wij zijn expert in de supply chain en onderscheiden ons met onze unieke aanpak.
Wij weten waar de professionals zitten en hoe we ze prikkelen. Wij steken veel tijd in het vinden van de supply chain professionals van morgen. Wij spreken de taal van supply chain en zetten onze employer branding optimaal in voor onze opdrachtgevers. We kennen alle uitdagingen én alle oplossingen.

Wij hebben een grote en actuele database met professionals met bewezen skills.
Stuk voor stuk experts uit de supply chain. Deskundigen met de juiste mindset, ervaring en skills. Daarvan zijn wij zeker. Wij testen onze professionals met een assessment en geven trainingen.

Wij matchen op functie, persoon en ambitie.
Dát ingrediënt maakt onze matches kwalitatief: de menselijke factor. Wij zoeken een overeenkomst tussen jouw organisatiecultuur en de mindset en skills van onze kandidaat.

Functie match + cultuur match ambitie match = kwalitatieve match succesverhaal

Dat succesverhaal, dat krijg je van ons. Wij gaan door tot opdrachtgever én professional tevreden zijn met de match.

Regel je kwalitatieve match

Het juiste dienstverband

Waarom Werving & Selectie of Detachering & Interim

Door middel van Werving & Selectie selecteren wij de geschikte kandidaten voor een vaste functie bij jou in dienst. Je kunt ook kiezen voor Detachering & Interim, waarbij een kandidaat bij jou gedatcheerd wordt voor de duur van een project of voor een specifieke functie.

Waarom Werving & Selectie Waarom Detachering & Interim

Vakgebieden en specialismes

Krijg de juiste kennis in huis

USupplyChainPeople heeft supply chain-professionals met specialismes en kennis van zaken binnen verschillende vakgebieden en specialismes. Zo hebben we experts op het gebied van Supply Chain Management, Logistiek, Operations, Warehousing en Sales & Operational Planning.

Wil je meer informatie over de vakgebieden of zoek je juist een generalist? Neem contact op en leg ons je uitdaging voor. Wij denken met je mee over de beste match.

Onze vakgebiedenNeem direct contact op

De succesverhalen

Wij zorgen voor kwalitatieve matches, op functie, persoon en ambitie.
Dit doen we door eerst goed te luisteren naar opdrachtgever en kandidaat en daarna een actieve, adviserende rol aan te nemen.

Zo maken we van jouw vraagstuk een succesverhaal.

USupplyChainPeople inspireert op meerdere vlakken. Je wordt hier uitgedaagd om je beste kant te laten zien en alles uit je carrière te halen, je krijgt vrijheid, werkt met gemotiveerde en enthousiaste collega’s en als kers op de taart kom je hierdoor elke dag met plezier naar je werk!

Danielle Schoute
Supply Chain Recruiter bij USupplyChainPeople

Door meerdere opleidingen, opdrachten in verschillende bedrijfstakken, leuke activiteiten en toffe collega’s heb ik bij USupplyChainPeople de kans gekregen om mijzelf optimaal te ontwikkelen op persoonlijk en inhoudelijk gebied. Er is altijd tijd en ruimte om samen te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen!

Kees Knol
Supply Chain Planner bij Santen

Teamspirit in elk opzicht. We dragen kennis over aan elkaar, helpen elkaar en maken heel veel lol samen. Je kunnen inleven in een ander of een klant is waardoor wij ons onderscheiden van anderen.

Mira Melchers
Head of Finance & HR bij UBrands

Het is super om de krachten van onze collega’s te zien als ik bij onze opdrachtgevers ben, maar het is pas echt kicken om de gezamenlijk drive te zien tijdens de events. Wat een geweldig team hebben we toch!

Dennis Klunder
Business Unit Manager bij USupplyChainPeople

USupplyChainPeople helpt echt! Zij maken het verschil door goed het probleem te doorgronden en juist advies te geven. Bij verschillende bedrijven heeft USupplyChainPeople in korte tijd een goede kandidaat geleverd. Fijn om met goed opgeleide mensen te werken, met een brede ervaring en die snel zelfstandig aan de slag gaan.

Eric Voogt
CTO bij Taks Handling Systems BV

Vanuit de klantwens op zoek gaan naar de geschikte kandidaat werkt! Met een pragmatische insteek het probleem van mij als klant oplossen heeft meermaals geleid tot een mooie samenwerking met uitstekende resultaten.

Wouter Puppels
Logistiek Manager bij Smartphonehoesjes.nl

Door het werken bij USupplyChainPeople doe je in een korte tijd veel ervaring en kennis op bij verschillende opdrachtgevers. Dankzij onze UAcademy word je ook professioneel opgeleid op diverse onderwerpen die jou helpen  je ambities waar te maken. Naast veel ervaring opdoen is er bij USupplyChainPeople natuurlijk ook altijd ruimte voor een hoop plezier en gezelligheid!

Renate Hamoen
Supply Chain Planner bij Bouter Groep

USupplyChainPeople is het bedrijf wat jou graag helpt in je persoonlijke groei en helpt je het juiste pad te bewandelen naar jouw uiteindelijke doel. De sfeer binnen USupplyChainPeople maakt het een uniek bedrijf. De collega’s zijn enthousiast en gemotiveerd maar staan ook altijd klaar om ergens bij te helpen.

Tirza Lenderink
Interim Supply Chain Professional

Ik heb altijd heel plezierig met UBrands /USupplyChainPeople gewerkt. Een van hun mensen heeft bijna 2 jaar bij mij, naar volle tevredenheid, gewerkt. Het overleg met Mike, Mira en anderen is altijd heel plezierig en professioneel.

Anna Dikotter
Associate Director Third Party Management EMEA at Santen

Werken bij USupplyChainPeople zorgt voor variatie. Door verschillende opdrachten doe je binnen no-time ervaring op en geef je je carrière een dikke boost. Naast hard werken is er ook tijd voor gezelligheid. Ondanks dat we niet met elkaar op een plek werken zijn we toch een hecht team!

Jordan Westveer
Planning en Stock Controller bij Shimano
Vorige Volgende

Bedrijven die rekenen op USupplyChainPeople

Tijd om je team naar een hoger niveau te tillen?

Wil je jouw supply chain optimaliseren, maar weet je niet hoe? Weet je niet op welk gebied je een expert zoekt? Of welk soort dienstverbandde beste keuze is voor de functie die bij jou ingevuld moet worden?

Wij zijn je gesprekspartner en adviseur.

Kom in contact
Vincent Palmeri
Business Unit Manager