Een sprong in het diepe

Ga voor 1 september aan de slag en krijg een tandemsprong cadeau

Als het gaat over veranderingen of keuzes, heb je soms net dat extra zetje nodig, zeker wanneer je net nieuw bent op de arbeidsmarkt. Bij USupplyChainPeople zijn wij er om jou daarbij te helpen. Werken via USupplyChainPeople betekende altijd al:

  • Toegang tot het Talent Program waar we jouw persoonlijke Happy-factor vinden met persoonlijke jobcoach
  • Behalen van Lean Belts, Masterclasses volgen en meer
  • Afwisselende opdrachten zodat jij de Supply Chain écht leert kennen
  • Fantastische collega’s waarmee we niet alleen kunnen sparren maar ook de leukste events hebben
  • En natuurlijk een mooi salaris

Om jou te helpen die sprong te nemen, gaan we nog een stapje verder. Ga jij voor 1 september, 2022 aan de slag, dan mag jij nu letterlijk gaan springen. Hoe dan? Bekijk en solliciteer op één van onze vacatures of laat je gegevens achter en laat je verrassen  door één van onze recruiters met onze vele jobmogelijkheden

Spring naar vacatures Lees verder

 

Tandensprong als welkomstcadeau

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

“Een ervaring om nooit te vergeten .
Ik zou het zo weer doen!”

-Nienke Schaapsmeerders

Meer weten?

Lees hier alles over de voorwaarden

Waar?

Het is letterlijk een ‘sprong in het diepe’ dus we vertellen je ook niet waar je gaat springen! De locatie blijft een verrassing, want we houden wel van een beetje spanning. Jij toch ook?

Wanneer?

De tandemsprong ga je maken in het najaar van 2022. We plannen deze ervaring om jou heen en laten de datum van jou afhangen.

Wat?

Je krijgt een fantastische ervaring van ons; dé hoogste sensatie die Nederland kent! Uiteraard ontvang je na afloop een tandemsprong certificaat . Ons advies: deze ervaring delen met je vrienden op social media onder het genot van een lekker drankje op het terras. Nienke ging je al voor! Niet gek, want, mooie en leuke herinneringen maken en die vervolgens met elkaar delen is onderdeel van onze bedrijfscultuur!

Hoe?

Door je aan te sluiten bij het leukste team van Nederland. Door samen met ons aan de meest gave projecten te werken. Door bij ons je talenten verder te ontwikkelen. Dit alleen al klinkt goed toch? Wij doen er vervolgens nog deze  tandemsprong bij als je vóór 1 september bij ons begint!

Waarom?

Wij houden van mensen met lef. What’s in it for you?  Er zijn eindeloos veel redenen te benoemen waarom jij wil werken bij ons:

  • Je bent net afgestudeerd en wilt een vliegende start maken
  • Je wilt excelleren en aan topprojecten werken
  • Je wilt graag alle facetten van Supply Chain ontdekken
  • Een tandemsprong is hét cadeau dat bij jou past

Zeg jij ja, ja, ja en JA? Dan zijn wij zeker een match en ontmoeten wij jou graag! Bekijk en solliciteer op één van onze vacatures en maak die sprong!

Spring naar vacatures

Eerst kennismaken voordat je gaat springen?

Virtueel kennismaken of samen een kopje koffie doen – bij USupplyChainPeople kan alles. Neem contact op en ervaar USupplyChainPeople van dichtbij. Dan kunnen we samen kijken naar jouw mogelijkheden binnen USupplyChainPeople en haar vele opdrachtgevers.

Neem contact op
Daniëlle Schoute
Supply Chain Recruiter