Discover Logistics

VOS Logistics in Woerden | do 21 juli, 2022

Ben jij bijna of net afgestudeerd in de richting van Supply Chain Management, Logistics Management of technische bedrijfskunde, en heb jij een (te) gekke passie voor de Logistiek en Supply Chain?  Dan nodigen we je graag uit voor een leuke en leerzame dag waar theorie en praktijk samen komen!

Op donderdag 21 juli, 2022 organiseren wij, USupplyChainPeople, een event speciaal voor studenten zoals jij, om een kijkje te nemen bij één van de top 10 logistieke dienstverleners van Nederland: VOS Logistics. Wij regelen de rondleiding, de connecties en backstage pasjes. En jij? Jij komt natuurlijk gewoon gezellig langs en ervaart wat de Supply Chain praktijk écht inhoudt. Meld je aan via onderstaande knop, zodat we een plekje voor jou kunnen reserveren. Wees er snel bij want vol = vol.

Reserveer jouw plek Of lees meer

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

USupplyChainPeople is onderdeel van UBrands. Samen met UConsultants en UAcademy bieden wij écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk.

De verbindende factor

USupplyChainPeople is dé matchmaker op het gebied van Supply Chain, Logistiek en Planning. Wij verbinden de mensen in allerlei soorten en maten met de leukste en beste werkgevers in het vak.

Samen met VOS Logistics organiseren wij daarom Discover Logistics, een evenement waarbij studenten en starters de unieke kans krijgen om in contact te komen met één van deze topwerkgevers.

Zo krijg jij de kans om je neus uit de boeken te halen en te snuffelen in de praktijk, zodat jij kan ontdekken wat werken in de Supply Chain en Logistiek nou écht inhoudt.

En ga je nu vóór 1 september via USupplyChainPeople aan de gang, dan krijg je ook nog eens een tandemsprong cadeau! Klik hier voor meer informatie over de tandemsprongactie.

Discover Logistics | do 21 juli, 2022

De weg naar succes

Locatie: 
Het event wordt gehouden bij VOS Logistics in Woerden. Vlakbij de A12  – makkelijk en centraal gelegen!

Datum en tijdstip:
Op donderdag 21 juli van 13.45 tot 17.00 uur

Toegang: 
Deze middag is studentenbudget-proof, het kost je namelijk helemaal niks.

Onderwerpen van de dag:
Op deze unieke dag ontdek en leer je o.a.:

  • Praktijk en theorie combineren
  • Stukje Lean gedachtegoed
  • Zelf doen – actieve dag
  • Netwerken – contact met VOS en recruiters/jobcoach USCP
  • Of werken in de Supply Chain wat voor jou is

Geweldig toch? Reserveer snel één van de laatste plekken op dit unieke event of neem contact op.

Reserveer jouw plek

Heb je nog vragen?

Geen probleem. We zoeken graag de verbinding met jou. Of je nu graag een fijne stem aan de telefoon hebt, of liever een appje stuurt. Alles mag.

Neem direct contact op met recruiter Emma of stel je vraag op de contactpagina.

Neem contact op
Emma Grobben
Supply Chain Recruiter

Reserveer jouw plek hier